Medico

Lars Rahbæk

Lars Rahbæk

Adm. Direktør og medejer

Mobil: +45 4013 2264

Strategisk samarbejde er nøgleordet for Linatech i Medico

Linatech har i en lang årrække haft et strategisk OEM-samarbejde med en innovativ dansk Medico-virksomhed, som sidenhen er blevet en del af en globalt fokuseret tysk Medico-koncern. Linatech står for en del af produktionen til de færdige produktløsninger, og arbejdet består i høj grad af produktion, intern montage, kvalitetssikring og løbende optimering.

For Linatech er det af afgørende betydning, at vi har de lange briller på i samarbejdet med vores kunde. Dermed kan vi tillade os at dedikere interne ressourcer til den fælles udvikling og løbende produktoptimering. Vi opnår også den mest optimale og effektive serieproduktion og supply chain, når vi kan tillade os at se længere ud i fremtiden.

Udover dette OEM-samarbejde, så indgår Linatech også i samarbejde på udvikling af helt nye produkter i Medico-segmentet. Her er vi typisk dybt involveret i design, konstruktion og produktion af prototyper. I Medico-segmentet bringer Linatech i høj grad vores kompetencer indenfor design, konstruktion, el, automation og montage i spil, mens produkterne i Medico-segmentet optager meget lidt tid på vores fabrik i Thorning.

Udvalgte cases fra medicinalindustrien