Finn Bach Jensen

Finn Bach Jensen

Kvalitetschef

Mobil: +45 2761 2344

Certificeringer

ISO 9001:
For at sikre høj kvalitet ved Linatech, og for at understøtte Linatechs strategi for vækst, har Linatech i 2012 implementeret kvalitetsledelsessystemet ISO 9001. Kvalitetschef Finn Bach Jensen står i spidsen for virksomhedens kvalitetssikring og vores ISO-certificering er en officiel blåstempling af de initiativer og processer, som altid er til stede hos Linatech.

DS/EN 1090 EXC1-4 (CE-mærket bygningsstål):
Linatech blev i 2013 DS/EN 1090-certificeret, og kan derfor CE-mærke og udarbejde ydeevnedeklaration for bygningsstål og konstruktioner i stål og aluminium til og med EXC4. Med tilladelse til at CE-mærke bygningsstål, får vores kunder kvalitets stålkonstruktioner, der er lavet ud fra nutidens krav.

DS/EN ISO 3834 (svejsning):
Linatech blev i 2013 DS/EN ISO 3834 certificeret, og kan derfor tilbyde svejseopgaver, hvor svejserne er certificeret i stål, rustfri stål og aluminium. Linatech har egne WPQR/WPS indenfor stål, rustfri stål og aluminium. Linatech har egen svejsekoordinator, og der er lavet samarbejdsaftale med NSK (Nordisk Svejse Kontrol), hvis Linatech har behov for en svejsekoordinator med mere omfattende viden (IWE).

KLS – El-Autorisation (EFUL-09314):
Linatech har egen el-afdeling, og udarbejder/tegner styretavler til specialmaskiner og procesanlæg, samt udarbejder El-diagrammer og PLC-programmering.

Fødevarekontrol:
Linatech er godkendt af Fødevarestyrelsen til at designe, producere og installere produkter, der måtte komme i berøring med fødevarer.

CE-mærkning:
Maskiner og løftegrej designet, konstrueret og produceret af Linatech, kan CE-mærkes jvf. Maskindirektivet 2006/42/EU.

CERTIFICERINGER