Fredag den 28. april havde Lars Lynge Maach sin sidste arbejdsdag hos Linatech, og det blev naturligvis markeret med en velfortjent afskedsreception for familie, venner, medarbejdere og mangeårige forretningsforbindelser.

Lars og hans familie har været en del af Linatech historien siden 1956, hvor Lars’ far, Villy Jensen, bliver ansat som smed af de daværende ejere – områdets landmænd. Bare 5 år senere overtager Villy smedjen, og driver den helt til sin bortgang kort før årtusindeskiftet. Herefter overtager Lars virksomheden sammen med sin mor og søster. De driver virksomheden indtil 2016, hvor den sælges til Martin Arberg, men Lars opretholder en aktiepost helt indtil slutningen af 2022. Dermed har Lars og familien haft ejerskab i Linatech i ikke mindre end 61 år, og familiens deltagelse i virksomheden fortsætter. Svigersønnen Simon arbejder i dag som smed i Thorning, og firmanavnet er sammensat af forbogstaverne i navnene på Villy og Birthes 4 børnebørn – Line, Lise, Nick og Anna.

Lars har igennem årene været med til at udvikle virksomheden fra en lokal smedje til en international industrivirksomhed, som dog stadig har dybe rødder i det danske hjemmemarked. Lars har altid haft stor fokus på kunderne, og den åbne og ærlige dialog med alle. Hans fundament har altid været det gode gedigne håndværk, og Lars har været garant for kvalitet fra øverste hylde. Lars har stillet krav til sine medarbejdere, men han har også altid støttet dem i deres udvikling. Han har givet plads til spørgsmål, og han har altid delt ud af sin viden og mange erfaringer.

Fra ejerkredsen, ledergruppen og alle medarbejdere skal der lyde en kæmpe tak til Lars. Du har været en foregangsmand og en inspiration for alle. Vi ønsker dig alt det bedste i det næste spændende kapitel, og vi håber også at se dig fra tid til anden i både Vium og Thorning. Tusind tak Lars, og tusind tak til hele familien.

På Linatechs vegne
Lars Rahbæk
Adm. Direktør og medejer