Den målrettede satsning på 7 primære brancher begynder nu at skabe resultater hos Linatech A/S, og derfor har virksomheden i de seneste måneder investeret markant i flere ressourcer i Teknisk Afdeling.
 
Da Martin Arberg i 2016 overtog smedevirksomheden Linatech A/S, så var det med et overordnet sigte på at transformere virksomheden fra en lokal/regional smedevirksomhed til en dedikeret industrivirksomhed, og med et internationalt perspektiv.
 
Der blev udarbejdet en langsigtet strategi, hvor det blandt andet blev besluttet at fokusere på 7 branchesegmenter: Vind – Medicinal – Fjernvarme – Levnedsmiddel – Transport – Industri – Miljø og genbrug. Denne fokusering begynder nu at give resultater, og i de seneste par måneder er der sket en stigning i antallet af interessante og relevante forespørgsler, ikke mindst indenfor brancherne Vind og Medicinal.
 
Derfor har Linatech investeret markant i at skaffe ekstra ressourcer i Teknisk Afdeling, med fokus på projektledere og konstruktører, som har erfaringer og netværk indenfor de største branchesegmenter. I dag er der 10 medarbejdere Teknisk Afdeling hos Linatech, hvoraf de 8 er fastansatte på fuldtid, og de 2 er praktikanter under uddannelse.
 
Linatech A/S satser på, at der indenfor de kommende 3 år kan realiseres en signifikant fremgang i omsætningen, hvor det i høj grad er langsigtede strategiske samarbejdsaftaler der skal trække læsset. Derfor er det ikke utænkeligt, at der skal ansattes flere medarbejdere i både Teknisk Afdeling og Salg. Linatech skal desuden prioritere sine branchesegmenter ud fra det realiserbare indtjeningsniveau. Derfor skal der gennemføres målrettede justeringer af tilbuddene, så samarbejdet og og de leverede løsninger altid er værdiskabende for både kunden og Linatech.