Den 16.-17. november gennemførte lead auditor Jens Buus Lassen fra Bureau Veritas Certification en omfattende ekstern audit hos Linatech. Vi skulle have gennemgået vores certificeringer på DS/EN 1090 i stål og aluminium, DS/EN ISO 3834 EXC 1-4 og ISO 9001.

I løbet af de to intense dage kom vi igennem alle leverance- og støtteprocesser hos Linatech A/S, og der var naturligvis stor fokus på vores svejsekompetencer, svejsekvalitet og ikke mindst den interne svejsekontrol. En så omfattende audit trækker mange ressourcer ud af virksomheden, men det er guld værd at få et eksternt blik på vores procedurer, rutiner og efterlevelse af kravene i de mange standarder. Derfor er det meget glædeligt og godt gået, at teamet kun blev præsenteret for 1 afvigelse og 2 forbedringsforslag, og det er input som vi ret simpelt og hurtigt kan implementere i vores daglige kvalitetsopfølgning.

På billedet er det til venstre Linatechs kvalitetschef Finn Bach Jensen, og til høje Jens Buus Lassen fra Bureau Veritas Certification, som afslutter dagen med opfølgning og rapportering. Vi siger ”tak for kampen” til Jens Buus Lassen, og glæder os over, at vi også fremover har papir på, at vi med ”sorte bælter i svejsning” leverer topkvalitet til vores mange kunder i brancherne Vind, Medico, Industri og Transport.