Pottemaskine til Jiffy Group

Innovation og kvalitet har gjort Linatech til mangeårig leverandør til Jiffy Group, og denne gang har vi produceret en ny pottemaskine med reduceret støjniveau og bedre arbejdsmiljø.

Jiffy Group er en global virksomhed med hovedkontor i Nederlandene, og med lokationer i Nordamerika, Asien og Europa, herunder Danmark. Jiffy Group producerer bæredygtige løsninger til planteproduktion.

Gennem årene er Jiffy Group især blevet kendt for deres ”Jiffy Potte”, som bruges til planteformering, og som skaber optimal beskyttelse af planternes rødder. ”Jiffy Potten” er populær i Nordamerika og Europa, og i Danmark produceres den på deres fabrik i Ryomgård.

Linatech har flere gange produceret forenden til en pottemaskine, som er en del af en maskine i deres samlede produktionslinje. Denne pottemaskine-forende er designet sammen med Jiffy Group til produktion af potter i spagnum.

Linatech har i år produceret en maskine, som er videreudviklet i forhold til den oprindelige maskine fra 2011, og hvor kraftbehov og mål blev specificeret sammen med Jiffy Groups maskinspecialist. Maskinen erstatter en ældre maskine, hvor de bevægelige funktioner er opgraderet til elektrisk styrede servoløsninger. Det medvirker til at nedsætte støjniveauet, og dermed giver det et bedre arbejdsmiljø for maskinoperatøren.